עמוד הבית > כלות ממליצות 2
כלות ממליצות 2
|
דקל המקסים, בזכות העבודה שלך אנשים נשארו פעורי פה כשראו אותי, שלא לדבר על אמא שלי שכלל לא זיהתה אותי :) אתה אומן ובן אדם מקסים והיה לי תענוג לקבל ממך שירות. אני ממליצה עליך בחום.
עידית 18/06/2010 ********************************************************************************************
מהמם! דקל עוז עיצב תסרוקת כלה לחתונה שלי ועשה עבודה מעולה! הרגשתי הכי בנוח וקבלתי מחמאות רבות. בקשתי שיעשה לי תסרוקת נוחה וטבעית שתזרום עם התלתלים שיש לי וכך הוא עשה. לא רק שהרגשתי בנוח וזה יצא מקסים. התסרוקת באמת לא זזה, נראיתי טבעית וזה השלים לגמרי את מראה השמלה והאיפור. הוא הגיע למקום האירוע מה שהקל עליי מאד ועדיין עשה הכול במחיר מאד סביר. תודה לך דקל עשית אחלה עבודה.
שולי אביעד 04/06/2010 ********************************************************************************************
בת שבע 20/05/2010 ********************************************************************************************
דקל אתה אדם מקסים, נעים, סבלני ומרגיע, וכמובן ספר מדהים! אני, אחותי ואמא שלי יצאנו מרוצות וקיבלנו המון מחמאות על התסרוקות שעשית. ממליצות בחום!!!
ענבר 17/03/2010 ********************************************************************************************
אתמול אחי התחתן והיה חשוב לי להיראות יפה, ראיתי עבודות של דקל באתר וניסיתי את מזלי. הוא היה מאוד חמוד בטלפון, המחירים שלו נשמעו לי סבירים, והוא גם מגיע הביתה שזה יתרון גדול. הוא הגיע, הראיתי לו על מה חשבתי, הוא נתן לי את ההמלצות שלו וזרמתי עם זה. התוצאה הייתה מראה וינטג' מקסים, שקיבלתי עליו מחמאות כל הערב. התסרוקת החזיקה מעמד כל הערב ונראתה נהדר גם אחרי כמה שעות השתוללות! ממליצה בחום!
רוני 28/10/2009 ******************************************************************************************** שני דברים הם קריטיים לבחירת מעצב שיער שיסרק אותך ביום חתונתך: קודם כל-מקצועיות- את רוצה שהוא יידע לסרק אותך באופן שהכי מתאים לך ושזה גם יחזיק מעמד לאורך כל היום הארוך הזה. שנית- שיהיה לךחיבור מסויים איתו כך שיהיה לך כיף בנוכחותו, בכל זאת, זה אחד מהימים היפים והמאושרים בחייך. בדקל יש את שניהם, ובגדול. דקל, ת ו ד ה!!
אילת 21/05/2009 ********************************************************************************************
התסרוקת הייתה מדהימה, ויצאה בדיוק כמו שרציתי, החזיקה מעמד כל הערב ונראתה מצויין. דקל היה מקצועי ועשה הכל, בחיוך ומצב רוח טוב. מומלץ בחום.
רעות ברקאי 10/9/2009 ********************************************************************************************
איזה כיף שדקל עיצב לי את השיער! כאלו מחמאות שקיבלתי על התספורת... ממש תענוג! חוץ מהתספורת המושקעת, היה פשוט כיף כיף שהוא הגיע אליי הביתה על הבוקר (חתונת שישי) והצחיק אותי במשך שעתיים... מומלץ בחום!!!
נטע 04/09/2009 ********************************************************************************************
דקל ההורסססססס.....היה לי הכי מהמם איתו. ביום הכי חשוב שלי הוא היה מתוק ומרגיע.
התסרוקת יצאה מדהים לא הפסיקו להחמיא לי והיא גם החזיקה מעמד עד סוף האירוע (שהסתיים ב-3:00). ממליצה בחום...היה לי מדהים!!!
רינה בן-דוד כהן 20/08/2009 ********************************************************************************************
ביום חתונתך את צריכה שיהיו איתך אנשים שנוח ואת מרגישה רגוע לידם. אנשים שיעבירו לך רוגע ונחת ודקל הוא כזה. הוא יעביר לך את יום החתונה בהנאה רבה רוגע ונחת, יחס חם והדובדבן שבקצפת זה כמות המחמאות שתקבלי באירוע. המחיר נוח אז אל תתפשרי על הדברים האלה כי הם די חשובים.
עדי דוד 16/07/2009 ********************************************************************************************
דקל עשה לי תסרוקת מדהימה, שגרפה הרבה מאוד מחמאות. נראיתי טבעית ועם זאת מאוד חגיגית. מהרגע הראשון בה דקל הראה לי רעיונות ראיתי את המקצועיות שלו, ושהוא פשוט יודע את העבודה על הצד הטוב ביותר וזה היה בולט מאוד גם ביום החתונה. דקל הגיע לביתי בדיוק בשעה שקבענו, ומרוב שאחיותיי התלהבו ברגע האחרון הן החליטו שגם להן הוא יעצב את השיער והן לא התחרטו לרגע. כולנו נראינו כאילו יצאנו מקטלוג! התסרוקת החזיקה מעמד כל הערב למרות כל תלאות הריקודים במהלך הערב... בקיצור לכל המתלבטות- מומלץ בחום רב, לא תתחרטו !!!
יעל 15/07/2009 ********************************************************************************************
אל דקל הגעתי אחרי שספר אחר שהבטיח לחזור אליי לא חזר. הייתי לחוצה ומיואשת ואז פניתי לכמה מעצבי שיער באינרנט. דקל היה הראשון שחזר אליי. הוא נשמע מקצועי וחמוד מאד בטלפון ואכן תחושותיי לא הטעו אותי. גיליתי אדם חמוד חם וקשוב ויותר מכל מקצועי ביותר. ברגע הראשון שהוא התחיל לעבוד על השיער שלי ביום החתונה ראיתי כמה הוא מנוסה ומקצועי. הוא עובד בדיל עם גלית ליפשיץ המאפרת שגם היא אדם מקצועי ומשגע. היא איפרה אותי. כל כך שמחה שחזרתם אליי - תודה לכם שהפכתם אותי לבחורה הכי שווה בעיר. אנשים לא הפסיקו להחמיא על התסרוקת והאיפור בנות יקרות וכלות לחוצות- אני מממליצה בחום!!!!
יעל 18/05/2009 ********************************************************************************************
דקל עוז אמן יוצר ועילוי בתחומו. אדם קורע מצחוק, מקסים, מתוק, יצירתי בטירוף, בעל מגע זהב. את דקל הכרתי לפני כחצי שנה, הופניתי אליו דרך דיל עם "שובל" סלון הכלות שלי, הוא הגיע אליי להוד השרון לתיסרוקת ניסיון, ישב והקשיב לכל חלומותיי והראה איך הוא יכול להפוך את החלום למציאות. ביום החתונה הגיע לבית הוריי בדיוק בשעה שקבענו ומיד זרק כמה בדיחות והתחיל בעבודה, האוירה הייתה כיפית ומשוחררת, צחקנו המון והרגשתי יותר כמו במופע סטאנד אפ ולא כמו ביום הלחוץ ביותר בחיי. דקל הפך חלום למציאות ועשה אותי נסיכה מהממת, גרפתי מלא מחמאות, השיער לא זז (!!!) מילימטר למרות שהשתוללתי ולא ריחמתי עליו כלל וכלל, הסיכות, התוספות, והנזר במקומם נשארו עד שהוסרו בעדינות בשלוש בלילה לאחר החתונה. חשוב לציין שלאחר מסע ההפחדות ששמעתי על הורדת הסיכות שאורכת שעות בליל החתונה ועל מיליון הסיכות שמשודכות לראש, לי היו סיכות ספורות בלבד שהחזיקו הכל בדיוק איפה שצריך והוסרו בקלות. דקל עוז אתה מדהים!!!!!!!! הייתה לי חוויה מהממת ואתה חמוד כל כך. את אמא ואחיותיי עשית יפיפיות ומושלמות באמצעות תסרוקות הערב שעצבת עבורן והשקעת המון וביקשת מעט.... אוהבת אותך ותמיד תהיה בליבי. מומלץ בחום רב לכווווולם!!!
קרן 3/3/2009 ********************************************************************************************
ממליצה בחום על דקל עוז! עיצב לי תסרוקת כלה "אסוף מרושל" עם קצת תוספות שהחזיקה מעמד לאורך כל הערב וקיבלה הרבה שבחים. כבר בפגישת הנסיון דקל מיד הבין מי אני והתאים לי סגנון תסרוקת מתאים בדיוק עבורי. ביום האירוע הגיע בזמן, היה נינוח וחברותי ותרם לאווירה רגועה, כייפית ומיוחדת.
סיון 26/2/2009 ********************************************************************************************
לצפייה בכל ההמלצות כנסו לאתר מתחתנים ולאתר מתחתנים למען מתחתנים
|
|
|
| < הקודם | הבא > |
|---|